Vercelli Bertagnetta Via De Maria

Location: Vercelli
Client: ATC di Vercelli
Year: 2011

This project included the construction of a five-floor Public Residential Building with a total of 21 homes, over a built-on surface area of 2,020 square metres, 100 of which have been set aside for solar greenhouses.

The ground floor area is dedicated to the entrances, basements and 11 covered parking spaces.

The technical areas are in the roof, which is covered by a thermal solar panel system for the production of hot water and a transparent photovoltaic installation which partially covers the balconies and which is semi-circular in shape.

The work is completed by the colour schemes of the various elements of the building and the presence of the solar greenhouses on the main façade.

Surface mq 2020